Image1
Welkom op de site NLP en Onderwijs
Kom naar de gratis introductieworkshop NLP op 10 september van 10.00 tot 15.00 uur of op 22 september van 19.15 tot 22.00 uur.

Smara Siddhi biedt sinds 2001 gecertificeerde opleidingen in communicatie en NLP, aan particulieren, onderwijsinstellingen, zeer verschillende beroepsgroepen en het bedrijfsleven, volgens de criteria van het New York Training Institute (NYTI), de NVNLP en het NMI. Wij werken nauw samen met Arcturus (Eric Schneider) te België. Deze samenwerking staat centraal in het kader van de opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC), de opleiding tot internationaal gecertificeerd NLP trainer en de workshops NLP en Spiritualiteit. Zowel in onze opleiding tot Practitioner als Master is NLP en spiritualiteit (trainer Eric Schneider) een geïntegreerd onderdeel.

Wij werken volgens de ideeën van de integrale psychologie. Dit, omdat deze psychologie elk aspect van het menselijk bewustzijn en alle denkbeelden hierover wil samenvoegen. Wij hebben aan onze NLP opleidingen de ontwikkelingsniveaus en de transpersoonlijke benadering toegevoegd. Deze versnellen namelijk de integratie op emotioneel, mentaal en fysiek gebied en het proces te worden wie we écht zijn.

Goed nieuws! Bij Smara Siddhi betaal je geen BTW! Ons instituut is erkend door het Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en hierdoor vrijgesteld van BTW heffing op alle opleidingen. Schrijf je in: kies voor kwaliteit én bespaar je deze kosten.

NLP opleidingen voor het onderwijs

Naast de reguliere Practitioner- en/of Masteropleiding krijgen docenten 4 integratiedagen gekoppeld aan de praktijk om de behandelde stof snel te integreren in hun onderwijspraktijk.

Kosten voor deze NLP en onderwijs leergang zijn € 3300,-. Dat is inclusief 19 dagen NLP Practitioner, 2 dagen NLP en Spiritualiteit, 2 dagen systemisch werk, 1 dag emotioneel gericht lichaamswerk en 4 onderwijs integratiedagen en certificatie.

Onder de vele cursisten die Smara Siddhi heeft opgeleid bevinden zich steeds meer mensen uit het onderwijs. Al jarenlang ontwikkelen wij maatwerk voor onderwijsgevenden. Zij zijn ook de mensen die hebben aangegeven dat er behoefte is om meer met de methodiek NLP in het onderwijs te doen.


Image3 Image2 Image4

In de Practitioner opleiding wordt naast de persoonlijke groei en ontwikkeling van de leerkracht vooral aandacht besteed aan de praktische toepasbaarheid in de praktijk.
Bewustwording van communicatie: hoe communiceer je zelf en hoe communiceert de ander? We maken kennis met hoe een oudergesprek nog effectiever kan verlopen. We geven gereedschap hoe je kunt omgaan met overtuigingen die je in de weg staan. Welke leerstijlen zijn er te onderscheiden en hoe kun je daar voor de klas gebruik van maken? We gaan na wat het effect is van het gebruik van metaforen en hoe je dat functioneel kunt inzetten. Hoe breng je positieve stemmingen over? Wat is het effect van je lichaamstaal? Zie ook: NLP en Onderwijs .

Doelgroep: Iedereen die werkzaam is in het onderwijs en die interesse heeft voor persoonlijke ontwikkeling!

Bezoek ook onze uitgebreide website www.smarasiddhi.nl voor informatie over ons instituut, de trainers, de opleidingen en onze agenda. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook: 0180-397631 of info@smarasiddhi.nl.


Bloemen van geluk moet je zelf planten. Inzichten geven meer kleur. Een kleurenpalet heb ik gekregen en Opent voor mij nieuwe wegen
- Vivienne -

Nieuws

Familieopstellingen
Kom naar een avond Familieopstellingen! Op 8 september geeft Smara Siddhi een avond Familieopstellingen. Voor deze avond is het nog mogelijk een casus in te brengen. Ook zoeken we nog een aantal representanten. Heb je altijd al eens willen kijken hoe een familieopstelling wordt gedaan, geef je dan op als representant...
Lees verder

Avondcursus "Kennismaken met NLP"
In september start opnieuw de avondcursus "Kennismaken met NLP". De cursus wordt gegeven in zes avonden en kost € 150,- (exclusief BTW). Data: 23 en 30 augustus en 6, 13, 20, 27 september
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Tijdens de cursus leer je hoe wij mensen, dus ook jijzelf, onze innerlijke beleving creëren...
Lees verder